Žena je muževljev potez shvatila kao izdaju, pa ga je ostavila i vratila se kod roditelja.

Sponsored links:

U velikim poplavama uzrokovanim jakim nevremenom koje su pogodile kinesku pokrajinu Hebei stradalo je oko 130 ljudi, a još ih se 110 smatra nestalima.

Među porodicama koje je pogodila poplava bila je i porodica Gao Fengšoua, koga je, kad se stanje s podizanjem nivoa vode pogoršalo i njihova kuća došla u opasnost, supruga probudila kako bi se evakuisali. Gao je u toj kući živeo sa suprugom, dvoje dece i ocem.

Ali, umesto da s porodicom pobegne na sigurno, 39-godišnjak ih je ostavio kod kuće i otišao u susedno selo – da bi spasio svoju majku. To mu je i uspelo, ali zbog visokog nivoa vode nije više mogao da se vrati svojoj porodici.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Kada se posle nekoliko sati voda malo povukla, vratio se kući. Srećom, njegova supruga, dvoje dece od dve i četiri godine i otac bili su na sigurnom, jer su se popeli na krov, piše Metro.

Iako se na kraju sve srećno završilo, supruga, s kojom je Gao bio pet godina u braku, jako mu je zamerila što je njih ostavio i otišao da spasi svoju majku. Ona je njegov potez shvatila kao izdaju, pa ga je ostavila i vratila se kod roditelja u pokrajinu Šandong. Za njom je navodno otišao i Gao moleći za oproštaj.

(Izvor:Telegraf.rs)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU