Muškarac je kleknuo ispred svoje izabranice, ali žena iza izgleda pojam nije imala šta se dešava

Sponsored links:

Snimak prosidbe na impresivnoj lokaciji kraj islandske prestonice Rejkjavika proširio se društvenim mrežama i izazvao dosta reakcija.

Muškarac je kleknuo ispred svoje izabranice i zaprosio je ispred vodopada. Međutim, prekinula ih je turistkinja koja je u trenutku kada je muškarac bio na kolenu, prešla preko njegove noge pokušavajući da fotografiše prizor iza njih. Sudeći po snimku, turistkinja u tom trenutku nije bila svesna šta se dešava.

– Pogledajte kako ova žena uništava snimak moje veridbe – piše na snimku.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU
@jordanemcgowan Honestly i find it funny 😂 no harm done its a laugh to watch. #iceland #travel #traveltiktok #proposal #fiance #proposalvideo #proposalgoals #proposalgonewrong ♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

Kada je stala da fotografiše vodopad, par je počeo glasno da se smeje. Čini se da je devojka konačno rekla „da“, a turistkinja je nastavila da slika pejzaž kao da ništa nije primetila. Video je izazvao komentare na društvenoj mreži, a mnogi su napisali da je žena “tačno znala šta radi”.

“Namerno je to uradila“, „Možda je samo htela da bude uključena u sve“, „Niko me ne može ubediti da to nije namerno uradila“, „Ona je tačno znala šta se dešava u tom trenutku i uradila je to namerno“, samo su neki od komentara ispod postavljenog videa.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

izvor: (bjektiv.rs/index.hr/espreso.co.rs)