Njena biografija je dosta jaka

Sponsored links:

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je podigla prašinu rekavši da će se Karleuša ponovo udati.

Poznata voditeljka gostovala je u emisiji Puls Srbije gde se dotakla braka Jelene i Duška.

– Ja Duška stalno viđam po restoranima jer često ručamo u istim restoranima. On tamo ruča sa ćerkama. Pozdravila sam se i sa Duškom i ćerkama kada sam ih videla. Duško je gospodin, uvek se javi i jako je umiren čovek. Treba da to reše na lep način. Ako je istekao rok tom braku treba da se raziđu kao ljudi i da ostanu prijatelji – rekla je Jeremić.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– To je inat. To je ono ja ti nedam razvod i razvešću se kada ja hoću. Ja prognoziram da će Jelena Karleuša naći novog muža i da će biti stranac sa američkog podneblja. On će biti stranac i ozbiljan baja na svetskom nivou. Možda će mu čak roditi još jedno dete. Možda ja grešim, ali ja tako vidim Jelenu u budućnosti – rekla je Jeremić.

Danas je Jovana veoma uspešna voditeljka Pink televizije i kako je i sama govorila oduvek je znala da će biti uspešna. Ko će znati, možda je i sve pogodila za Jelenu i Duška.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ali u Jovaninom slučaju nije samo sreća bila presudna za uspeh. Mnogo rada i truda je tu umešano, a ovo je njena biografija.

Nakon što je diplomirala, Jovana je umesto posla advokata, počela da radi kao TV voditeljka, pa je na insistiranje njene majke, napustila taj posao, ali je shvatila da u njemu zaista uživa, te se ubrzo vratila, i kao vrlo elokventna ali i atraktivna voditeljka, počela da vodi reality program „Parovi“ na TV „Happy“.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Nakon završetka studija, Jovana je radila jedno vreme kao voditelj-saradnik, te je „izveštavala sa terena“, za tada daleko poznatiju koleginicu Sanju Marinković, a koja je na TV „Pink“ vodila kultnu zabavnu emisiju „Magazin IN“.

Nakon saradnje sa TV „Pink“-om, Jovana se prijavila na konkurs za TV lice koji je raspisao RTS, te je izabrana među čak 17 hiljada drugih kandidata, ali je 2014. godine, ipak odlučila da napusti ovu medijsku kuću, te je prešla na TV „Happy“, na kojoj je ostala sve do 2017. godine, i gde je i svoju karijeru „pauzirala“ zbog trudnoće.

Pre nego što je postala „zaštitno lice“ reality-ja „Parovi“, Jovana je na pomenutoj TV „Happy“, vodila informativnu emisiju „Jutarnji program“.

Malo ko zna da je voditeljka rođena 25. oktobra 1990. godine i da ima samo 32 godina. Mnogi misle da ima više, budući da je jako dugo gledamo na televiziji.

izvor: (poznatelicnosti.org/espreso.co.rs)