Mladi taksista iz Zavidovića na svojoj Fejsbuk stranici objavio je sjajne vesti za sve roditelje dece sa poteškoćama u razvoju – nudi im besplatan prevoz.

Sponsored links:

Haris Polić ima 21 godinu i dolazi iz Zavidovića, a kako priča za portal „Radiosarajevo.ba“ taksiranjem je počeo da se bavi pre četiri meseca, a na svojoj Fejsbuk stranici objavio je poruku kojom poziva roditelje dece s poteškoćama u razvoju da ga slobodno pozovu te da će im osigurati besplatan prevoz do bolnice.

Na ovu odluku se, kako kaže za pomenuti portal, odlučio jer većina roditelja nažalost nije u mogućnosti da svoje dete odvede do bolnice zbog slabog finansijskog stanja.

Kaže da je ljudski da se u takvim situacijama pomogne.

– U okruženju u kojem se nalazim i poslu koji sam počeo nedavno raditi nailazim na svakakve situacije po pitanju dece s poteškoćama u razvoju, te njihovim roditeljima koji nisu u mogućnosti neke stvari priuštiti, jer znamo kakvo je stanje u državi da je nezaposlenost masovna pojava. Razmišljao sam šta bih mogao kao običan građanin doprineti svome okruženju, te sam se odlučio na ovaj korak koji će, iskreno se nadam, nekome dobro doći – zaključuje u razgovoru za portal „Radiosarajevo.ba“.