O ovom događaju se malo zna u javnosti.

Sponsored links:

Smrt starlete koja se oprobala i u reperskim vodama, Slađane Guduraš, godinama je pod velom tajne.

Slađa je nađena mrtva u kanalu u naselju Kuzmin u decembru 2014. godine. Njen automobil sleteo je sa puta, a do danas uzrok te nezgode je ostao misterija.

Niko do sada nije ispričao šta se tačno dogodilo, a u javnosti su se mogle čuti razne priče. Jedna od njih je da je Slađa ubijena, jer je volela opasne momke, a pričalo se i da zna mnogo toga o elitnoj prostutuciji u koju su bili upleteni neki moćni ljudi. Ovo nikada nije dokazano, a obdukcija je pokazala da su uzrok smrti višestruke povrede koje su nastale nakon sletanja njenog automobila u kanal.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Neposredno pred starletinu smrt, pevač Miki Mećava je za medije ispričao da mu se Slađana požalila i priznala da strahuje za sopstvenu bezbednost.

– Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude – rekao je tada Miki Mećava.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Inače, Slađa se pojavila u jednoj epizodi hit serije “Lud, zbunjen, normalan”, a snimila je i duet s reperom Ivanom Ivanovićem Đusom “Silikoni i kubici”.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Kako su prenosili mediji, nekoliko godina nakon Slađine smrti, njena majka je pokušala da izvrši samoubistvo.

U vreme kada se dogodila tragedija, Slađa se zabavljala sa izvesnim Zoranom. Sa njim je bila dve godine u vezi, a on je otkrio da su bili u kontaktu veče pre nego što je stradala.

– Tada je bila u stanu u Beogradu. Na dan pogibije otišla je u Bijeljinu do fakulteta i da obiđe svoj butik. Razmenili smo par poruka i sve je bilo u redu. Krenula je za Beograd i od tada joj se gubio svaki trag. Bila je dobar vozač, a tim putem je prošla na stotine puta – ispričao je tada Zoran, prenosi Kurir.

Slađu su, kako je izjavio njen dečko, našli meštani posle šest dana od kada je prijavljeno da je nestala. Njen “golf 5” bio je na krovu u gustom šiblju u kanalu. Gudurašova je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Na večni počinak ju je ispratilo oko 200 ljudi. Imala je 27 godina.

izvor: (24sedam.rs/kurir.rs/espreso.co.rs)