Bivši učesnici rijalitija ispunili svoju veliku želju

Sponsored links:

Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici “Velikog brata” i “Zadruge”, promenili su pol i sada su Ivana i Ana Nikolić.

Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je Nemac. Građansko venčanje je obavljeno u petak, 17. februara, i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice.

Kako je za medije prenela matičarka u blačkoj opštini koja ih je venčala, Ivana Nikolić je uredno imala dokumenta, te je mogla da sklopi brak sa Nemcem koji je njen izabranik. Sa njima je bio i prevodilac, zbog mladoženje. Procedura za sklapanje braka podrazumevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

S obzirom da Mala Plana pripada prokupačkoj opštini, venčanje je trebalo da se obavi u Gradskoj kući, ali kako su rekli mladenci, nisu mogli da dobiju termin za venčanje u skorije vreme, pa su to učinili u blačkoj opštini.

Prema nezvaničnim saznanjima, oni se već za nekoliko dana vraćaju u Nemačku, gde žive i rade, prenosi Kurir.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Podsetimo, blizanci, kao i njihovi roditelji Rade i Rada, poznati su po učešćima u rijalitima “Veliki brat” i “Zadruga”, a majka i otac su bili i deo rijalitija “Bar” koji se emitovao na Kurir televiziji. Godinama unazad oni su u centru pažnje javnosti koja prati rijaliti programe.

izvor: (kurir.rs/espreso.co.rs)