Ubice maloletne dece su u zatvoru dočekani bukvalno na krv i nož! Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan „ovakav“ kako bi ga kaznili za učinjeno nedelo

Sponsored links:

Pedofili se smatraju najgorim ljudima na svetu, a nije ni čudo s obzirom na to kakve su zločine spremni da urade. Oni zlostavljaju i siluju decu, u najgorem slučaju ih i ubijaju, pa takvi zločini ne smeju da prođu nekažnjeno.

Evo šta su rekli ljudi koji su zatvoreni i služe dugogodišnju kaznu, a neki čak i doživotnu…

Ubice maloletne dece su u zatvoru dočekani bukvalno na krv i nož! Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan “ovakav” kako bi ga kaznili za učinjeno.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Jednog momka su zatvorenici dočekali tako što su ga pljuvali, a zatim mu priredili najgore batine u životu.

– Lomljava kostiju se čula 10 metara daleko. Preminuo je na putu do bolnice. Svi momci, koji su učestvovali u batinjanju, dobili su po još pet godina zatvora – rekao je jedan od zatvorenika koji je želeo da ostane anoniman.

Slična situacija dogodila se pedofilu kojeg je tuklo čak 55 zatvorenika. Naravno, čuvari u ovoj situaciji ne reaguju, jer znaju koga zatvorenici biju, a tek kada incident postane ozbiljan i ukoliko smrtno ugroze mladića, onda prekidaju tuču.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Kada je završeno suđenje monstrumu Draganu Đuriću, koji je silovao i mučki ubio Tijanu Jurić, u zatvoru su ga dočekali veoma “toplo”. Tada se pisalo kako je njega snašla sudbina kakvu je priredio maloletnom anđelu, da ga drugi zatvorenici siluju i maltretiraju, ali i da je pretučen više puta. Kasnije je ta informacija demantovana od strane Kazneno-popravnog zavoda, ali mnogi smatraju da monstrum svakako u zatvoru nije neprimećen, jer prestupnici najmanje vole silovatelje i one koji maltretiraju slabije od sebe.