Često proilazimo pored ovakvih ljudi, ani ne znamo koju muku nose na duši

Sponsored links:

Jednog dana student i njegova mama ugedali su beskućnika kako na ulici skuplja novac od prolaznika. Slučajno, ili igrom sudbine, ubrzo su se sreli u istoj prodavnici. Ono što se zatim dogodilo promenilo im je živote.

Ona je kasnije taj susret opisala na Fejsbuku: “Na kraju sam ga videla kako ulazi u istu prodavnicu u kojoj sam i ja kupovala. Dok je ulazio brojao je sitniš koji je sakupio, da vidi koliko ima za potrošiti. Ja sam se tada osećala neugodno, kupila sam mu ručak i počela sam da razgovaram s njim, iako on, na početku, nije bio zainteresovan za razgovor.”

“Kasnije je i on otvorio dušu, i govorio o tome kako su ljudi inače okrutni prema njemu zbog toga što je beskućnik, kako ga je droga pretvorila u osobu koju i on sam mrzi. Ispričao mi je da je njegova majka umrla od raka, a oca nikada nije ni upoznao. Taj razgovor je potrajao malo duže, a ja sam shvatila da vodim sina na nastavu, pa sam rekla da moram ići. Tada me on zamolio da sačekam da mi napiše nešto na papiriću, dao mi je, nasmejao se, i otišao.”

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Kada je otvorila poruku, bila je šokirana čitajući ove rieči: “Hteo sam da se ubijem danas, ali zbog tebe sam se predomislio.
Hvala ti, divna si osoba.”