Majka 10-godišnje devojčice užasnula se kada je u ćerkinom telefonu pronašla poruke od pedofila iu Amerike.

Sponsored links:

Britanka, čiji identitet nije otkriven otkrila je poruke pedofila koji je koristio ime Daniel Forial u kojima on traži od maloletne devojčice da mu pošalje svoje nage fotografije.

Veruje se da je pedofil sa Floride i da je devojčicu pronašao preko društvenih mreža, pisao joj je preko Snepčeta i video sajta Live.Me.

Kako bi zadobio njeno poverenje prvo joj je slao nevine poruke, a onda zatražio da mu šalje neprimerene fotografije.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Na porukama se vidi da je muškarac pitao devojčicu da li bi mogla da se slika za njega. Kada je devojčica odbila, on je nastavio sa ubeđivanjem, pišući joj, da će to biti njihova mala tajna.

Majka je rekla da je bila prestravljena onim što je videla.

„Znam je da moje dete nije jedina meta. Ona je zrela za svoje godine i nije nasela. Ima profile i na Fejsbuku, kao i drugi njeni prijatelji, i igraju igrice.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Kada sam videla poruke, bilo mi je zlo. Odlučila sam da javno pričam o ovome, kako bi svi roditelji obraćali pažnju na svoju decu“, rekla je.

Kad je mama preuzela telefon, nastavila je dopisivanje sa pedofilom praveći se da je devojčica, tako je muškarac od 10-godišnjeg deteta tražio da skine brushalter i snima se.

„Ja to ne nosim, to je za starije devojčice“, odgovorila je mama, na šta je pedofil reagovao:“Onda samo podigni majicu i slikaj se“.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Majka je tada odlučila da prijavi pedofila policiji na Floridi, a istraga je u toku.

(Izvor: kurir.rs)