Ova majka je svoju priču podelila na društvenim mrežama, sa željom da upozori druge roditelje.

Sponsored links:

Priča ove majke šokirala je ljude širom sveta: Neprijatnost koji je doživela kada je u toaletu jednog restorana pokušala sinu da stavi nove pelene nikada neće zaboraviti.

Naime, čim je spustila bebu na sto za povijanje mališan je briznuo u plač. U prvom trenutku je pomislila da je njen sin umoran od puta. Kako dete nije prestajalo da plače, odmah da je podigla sa stola za povijanje i zatekla jezivu scenu.

“Danas sam svom sinu htela da promenim pelenu i pronašla sam adekvatno mesto za to. Samjuel nije prestajao da plače, sve vreme dok je bio na stolu. Mislila sam da je umoran ili mu je hladno pa sam promenila pelene što je brže moguće i odmah ga uzela u naručje, kako bih ga umirila“, još uvek u šoku priča ova majka i nastavlja.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

“Tada sam na stolu ugledala igle, zabodene sa donje strane stola. Neko bezdušno đubre je mislilo da je ovo zabavno! Moja jadna beba je ležala na iglama! Njegova leđa sada izgledaju kao jastuče za igle. Nemam dovoljno reči da kažem koliko sam ljuta! Obavezno proveravajte stolove za povijanje, pre nego što na njih stavite svoju decu“.

(Izvor: Telegraf.rs)