Komentari su se samo nizali

Sponsored links:

Pevačica Ivana Peters (48) je izgubila 10 kilograma nakon operacije žuči, a sada se skinula i priznala koliko se dobro oseća.

Naime, pevačica se delimično obnažena fotografisala u ogledalu, gde je primetno da gore ne nosi ništa, dok je grudi prekrlila rukama.

Komentari su se samo nizali, a većeni njih kaže da je Ivana bila i ostala prava lepotica.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

“U, kakva lepotica”, “godine joj ne mogu ništa”, “prelepa si”, samo su neki od komentara.

Nekadašnja članica grupe “Tap 011” i frontmen grupe “Negativ” Ivana Peters bila je udata za Aleksandra Petersa, a u braku koji je trajao od 2005. do 2008. dobili su ćerku Saru.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Od razvoda Ivana se nije pojavljivala u javnosti u društvu muškaraca, ali je pre godinu i po progovorila o jednoj davnoj vezi za koju javnost nije znala.

Naime, ona je tada gostujući u emisiji “Amidži šou“, odgovorila na pitanje “Navedi jednu osobu sa javne scene koja ti se sviđala ili udvarala?”

– Udvarao i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac, pre svega, jedino što ne volim što ide u lov – rekla je pevačica.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Takođe, priznala je da svoju privatnost vešto krije od javnosti, kao i da će se o njoj znati tek onoliko koliko sama dozvoli.

– Pozdrav za njega. Sve dobro krijem, ovo je dovoljno što sam rekla – zaključila je Ivana Peters.

izvor: (blic.rs/espreso.co.rs)