Sponsored links:

Biljana Stojiljković u Srbiji kao influenserka Bidžovan ispričala je ispovest o svom rođenju koja je šokirala javnost

Svi se začudimo i u jednu ruku zadivimo kada čujemo da je određena osoba usvojena. Prvo što nam prođe kroz glavu je divljenje prema ljudima koji su tu osobu usvojili, a potom talasi pitanja šta se desilo tim ljudima koji su bebu dali na usvajanje.

Biljana Stojiljković, influenserka, na svom Jutjub kanalu je ispričala kako je ona rođena, a potom i usvojena:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

„Postoji jedna žena, koja je ostala trudna sa 16 godina, živela je na Kosovu devedesetih, svi znamo kakva je situacija bila tamo. Ona je devet meseci pokušavala da abortira, skakala je sa visine, terala brata da joj gazi stomak, nije uspela da abortira. Kada se porodila, logično da dete nije zadržala. To dete sam bila ja. Ja sam ostavljena po rođenu od svoje biološke majke…

Ja sam odlučila nakon svega da je upoznam, ja zaslužujem svoje poreklo, svoju istoriju, ja kao ja, želim da znam, to što je neko tada učinio, nije meni učinio, sebi je učinio. Neko se odrekao svog deteta, ja zbog toga neću sebe žaliti. To iskustvo je najveći blagoslov. Ljubav je izbor“, zaključila je Biljana.

Ona je ovaj video snimila, pre svega, kao podršku svim onim ljudima koji se bore sa depresijom i razmišljaju o samoubistvu. Priznala je da je i sama razmišljala o tome da sebi oduzme život:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

„Ja sam nebrojano puta guglala kako da se ubijem… Izlazilo mi je kako da režiram sopstveno ubistvo da ispadne kao ubistvo, a ne samoubistvo“.

Mnogi su joj se zahvalili na iskrenosti i rečima podrške, piše Zadovoljna.nova.rs

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

(Izvor: Stil)