Objava Ognjena Amidžića na Tviteru u kojoj je prokomentarisao katastrofalne požare u Hrvatskoj i dalje izaziva burne reakcije korisnika društvenih mreža u čitavom regionu.

Sponsored links:

Naime, on je napisao kako su sigurno i „Hrvati patili dok je Srbija bila bombardovana“ kao komentar vezan za požare u Hrvatskoj. To je silno uvredilo Hrvate, a među stotinama komentara upućenih Ognjenu na račun ovoga što je napisao, izdvojio se i jedan koji je mnoge u najmanju ruku rastužio.

U pitanju je korisnica Tvitera koja se obratila voditelju nazvavši ga “siročetom”, a njegov odgovor odnosio se na njegovog pokojnog oca.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Podsećanja radi, Ognjenov otac Zoran Amidžić stradao je na novinarskom zadatku na Baniji, zajedno sa ekipom šabačkog dopisništva RTS-a, čiji je bio urednik. Poginuo je 9. oktobra 1991. godine, a Ognjen i dan danas ne zna detalje pogibije svog oca.

– I dalje se zvanično ne zna ko su počinioci tog ubistva. Trudio sam se da kroz život ne preuveličavam sopstvenu tugu. To je za mene bio jedan jeziv period, a i mnogi su tada gubili najmilije. Naučio sam da živim s tim – rekao je prošle godine Ognjen za “Stars”.

(Izvor: espreso.rs)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU