Test za koji autori tvrde da će pokazati ko je zaista genije, a ko se samo tako predstavlja, postao je pravi hit na društvenim mrežama. Samo na Fejbuku uradilo ga je više od tri miliona ljudi, ali malo ko zaista zna tačan, odnosno PRAVI odgovor.

Sponsored links:

Cilj testa je, da koristeći formulu x + y = (x – y) (x + y) otkrijete koja dva broja daju zbir 123, odnosno da rešite jednačinu ?+? = 123. Da biste pronašli odgovor potrebno je da prvo dobro pogledate tabelu, odnosno šablon kojim treba da se poslužite da biste otkrili odgovor koji se krije u njoj. Zanimljivo je da je test, koji nosi oznaku „podeli ako razumeš“, zaista podelio veliki broj ljudi na svojim profilima na društvenim mrežama, a da nisu razumeli kako, zapravo, treba da je urade niti otkrili PRAVO rešenje koje pokazuje da li ste zaista IZNAD PROSEKA.

Ako ste suviše lako došli do rešenja imajte na umu da to, možda, nije ono što se traži. Prvo rešenje koje se suviše lako nameće po pravilu NIJE ono što se traži. Ako želite da proverite pogledajte video. Da pogađamo, vaše rešenje je… (nemojte skrolovati ukoliko ne želite da vidite rešenje)

…12+11=123

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ali, NIJE! Odnosno, to je suviše očigledno za jednog genijalca. Na kraju videa, videćete rešenje i objašnjenje testa koji je zaludeo internet.

POGEDAJTE VIDEO:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

(Izvor: Bktvnews.com/Blic)