Očevidac kaže da je žena prelazila pešački prelaz, a kada se upalilo crveno svetlo, nije želela da stane na razdelno ostrvo, već je nastavila svoj put dalje, zbog čega ju je policajac i zaustavio.

Sponsored links:

Internetom se širi snimak na kojem se vidi kako jedan saobraćajni policajac vuče stariju ženu za ruku u novosadskom naselju Detelinara.

Na njemu je zabeležen verbalni sukob, a kasnije i fizički kontakt policajca i žene koja je prelazila Ulicu Kornelija Stanovića.

Kako portal 021.rs saznaje, snimak je nastao u ponedeljak 7. septembra, a očevici kažu da je žena prelazila ulicu dok je na pešačkom prelazu bilo crveno svetlo.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

„Žena je već bila na pešačkom, na polovini, kod razdelnog ostrva, kada se upalilo crveno svetlo i ona je samo nastavila, nije stala na razdelnom ostrvu. Stigla je da pređe pre nego što su krenuli automobili, a tada ju je zaustavio saobraćajni policajac koji tu dežura od 1. septembra zbog dece koja idu u obližnju školu“, rekao je jedan od svedoka ovog incidenta, pa dodao:

„Nisam čuo šta su pričali od buke saobraćaja, ali se videlo da se nešto prepiru i tada je policajac počeo da vuče ženu. Mislio sam da će je privesti, jer je krenuo s njom ka patrolnim kolima, ali ju je ipak pustio. Žena je nastavila dalje, a policajac se vratio na svoje mesto na raskrsnici.“

U novosadskoj policiji kažu da će ispitati sve okolnosti ovog incidenta i utvrditi da li je u postupanju policajca bilo nepravilnosti. Osim toga, naveli su i da je policajac zaustavio ženu zbog saobraćajnog prekršaja.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

POGLEDAJTE VIDEO