Sa samo 15 godina je došla u prestonicu, kod rodbine svoje maćehe gde se nije provela baš najbolje.

Sponsored links:

Pevačica Goca Lazarević jednom prilikom iznela je svoju tužnu životnu priču kada je govorila o smrti svoje majke, teškom životu, detinjstvu i tužnom periodu koji je prošla.

Naime, pevačicini roditelji su radili u inostranstvu, a ona i brat su ostali u Srbiji. Ona je otkrila i kako je izgledao njen život tada:

– Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana – rekla je Goca.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Veoma skromno je živela, a otkrila je i koji detalji joj ostali urezani u pamćenju:

– Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, ono malo životinjsko carstvo.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

U svojoj ispovesti je govorila o majci koja je preminula u saobraćajnoj nesreći kada je ona bila veoma mlada.

– Znam da je ona otišla, ipak smo mi bili mali. Ja znam da je ona otišla, a ja sam uvek imala iste snove. Decenijama sam sanjala da se ona vraća, ali njen nedostatak u odrastanju, toplini, ljubavi u svemu – govorila je Goca u emisiji “Glamur” na TV “Happy”.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Tom prilikom je govorila i da je imala teško detinjstvo, jer je njen otac dovodio druge žene, neke su se prema njoj i bratu ponašale lepo, a neke ne.

– Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd – rekla je Goca.

Sa samo 15 godina je došla u prestonicu, kod rodbine svoje maćehe gde se nije provela baš najbolje. Ta porodica je imala sina jedinca, koji ju je često tukao.

– Nije voleo što sam ja tu. Svaki dan me je tukao iz ljubomore, a jednom kada me je ozbiljno udario sam mu vratila. Tada mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla sam da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla – emotivno je govorila pevačica.

izvor: (happy/espreso.co.rs)