Sponsored links:

Željko Mitrović saopštio je učesnicima Zadruge da je ovo poslednja sezona pomenutog rijalitija.

Nakon tragičnih dešavanja u Srbiji, Željko Mitrović odlučio je da poseti učesnike Zadruge i saopšti im važnu vest – da je ovo njihova poslednja sezona.

Čelnik ružičaste televizije stigao je na imanje u Šimanovcima i lično porazgovarao sa aktuelnim stanovnicima, te istakao da je ovo poslednja sezona rijalitija ovakve vrste, i da se Zadruga posle ove sezone zvanično završava zauvek.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Mitrović je nakon saopštenja skrenuo pažnju još jednom svim igračima da će on, kao i cela produkcija imali „nultu“ toleranciju za svaki fizički sukob ili kontakt i da će ko to bude prekršio biti najstrože kažnjen, izbačen bez ijednog isplaćenog honorara.

„Hajde prvo da napravim mali uvod, pošto smo se dans videli, ovo danas je bilo neplanirano, a ovo sam planirao. Morao sam da vas vidim sve pojedinačno i vidim da li možete da iznesete ono što sam planirao. Moramo ovo da izvedemo javno. Mislim da imamo sada već 750, 800 hilljada gledalaca.

Pred velikim televizijskim auditorijumom ćemo razgovarati na način koji treba da bude obavezujući, ali pre toga da minutom ćutanja odamo počast poginulima i nastradalima“, rekao je vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, te su zadrugari zajedno sa njim ustali i odali počast tragično nastradalima.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Kako je dalje naveo, razgovaraće sa svojim saradnicima te od septembra počne neki novi, drugačiji format, ali “ Zadruga ovakvu kakvu je sada znamo i gledamo – više se neće emitovati“.

(Mondo)