Objava Marije Šerifović otkriva njen emotivni status

Sponsored links:

Pored vokalnih sposobnosti, Marija Šerifović intrigira javnost i svojim privatnim životom i svi bi da zavire u njenu spavaću sobu, pogotovo nakon priznanja da je privlače osobe istog pola.

Bez zadrške, ona o svemu otvoreno govori, međutim kada su u pitanju njeni emotivni izbori, ostala je veoma tajanstvena i dosledna odluci da intimu ne deli na tacni. Ipak, objava Marije Šerifović od pre nekoliko dana i te kako otkriva njen ljubavni status.

Jedan od onih dana koji zaljubljeni parovi najviše vole i sa nestrpljenjem očekuju jeste Dan zaljubljenih, a kako je Marija tek doputovala iz Amerike, njeni planovi nisu bili preveliki.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Želela je da se odmori, da prespava ceo dan ili eventualno izađe na večeru sa prijateljima koje dugo nije videla, međutim da su se u međuvremenu stvari promenile, te da je ona veče provela u i te kako interesantnom društvu, pokazala nam je objava Marije Šerifović koju je podelila sa fanovima.

Naime, potpuno neplanirano i neočekivano, kako i sama kaže u svom video snimku, pevačica moćnog glasa odlučila je da se u društvu prijatelja, bosanskohercegovačkog influensera Mirze Mustafagića uputi na koncert pop dive Nine Badrić koji je održan u Beogradskoj Mts Dvorani i provede se za svoju dušu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Kadrove sa koncerta čitavo veče delila je vidno raspoložena Marija koja očito nije zaljubljena i u čijem životu trenutno ne postoji osoba vredna da je u javnosti i pokaže, međutim po svemu sudeći ona je i te kako zadovoljna, srećna i ispunjena, te se čini da joj singl status prija.

izvor: (story.rs/espreso.co.rs)