U svom najnovijem videu, Dušan Stojančević je uspeo na pravi način da prenese atmosferu iz raznih delova grada, ali i sa fudbalskog derbija između Crvene Zvezde i Partizana.

Sponsored links:

Nakon fenomenalnog kratkog filma “Dan u Beogradu” i maestralne fotografije Avalskog tornja iza koga u punom sjaju sja mesec, fotograf Dušan Stojančević nas je ponovo obradovao prelepim video snimkom glavnog grada Srbije, a nazvao ga je “Tiny Belgrade“.

– Hvala svim dobrim ljudima iz Beograda koji su me pustili da kročim u njihove domove i krovove i na taj način mi pomogli da napravim ovaj film – napisao je ovaj fotograf na svom Jutjub kanalu, gde je i objavio svoje novo “malo” umetničko delo.

U svom najnovijem videu, Dušan je uspeo da prenese duh Beograda na pravi način. U njemu je obuhvatio razne delove grada, među kojima i centar, Zoološki vrt, Kalemegdan, ali i atmosferu sa beogradskog fudbalskog derbija između Crvene Zvezde i Partizana.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Stojančević se već dvadeset godina bavi fotografijom, a san mu je da osim o Beogradu, napravi projekat o čitavoj Srbiji. Ideju već ima, jedino što je potrebno je da ga kontaktiraju odgovarajući kadrovi iz Turističkih organizacija ili medijskih kuća.

Inače, kada je reč o samom snimanju, Dušan ističe da je najinteresantnije to što “upada ljudima u stanove, terase i na krovove” uz naravno njihovu saglasnost.

Udobno se smestite u fotelje i uživajte u Dušanovom najnovijem filmu o našem i vašem Beogradu, a svoje mišljenje o njemu i da li biste još nešto dodali iskažite u komentarima:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

POGLEDAJTE VIDEO: