Bol, bespomoćnost. Zašto bi ga iko zlostavljao? Bio je bezopasan, nikada nije izlazio iz kuće bez poljupca -rekla je žena

Sponsored links:

Dečak (11) je pronađen u svojoj kući obešen, tri nedelje nakon što je krenuo u školu i radio drugim učenicima domaće zadatke za novac.

Asada Kana je pronašla majka nakon što je silom ušla u njegovu sobu 28. septembra prošle godine u Bredfordu.

Jučerašnji podaci istrage navode da je bila zabrinuta jer smatra da su domaći zadaci koje je radio za druge doveli do njegove smrti. Sumnja se da je Kan bio zlostavljan dve nedelje pre nego što se ubio.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Dečak je rekao da radi domaće zadatke za nekoga ko mu to plaća. Još dva njegova prijatelja veruju da je bio zlostavljan pre smrti.

Policija je pronašla još jedan trag koji navodi da je dečak bio pretučen u školskom dvorištu nekoliko sati pre smrti. Mnogi su pružili podršku dečakovoj majci i odali mu počast majicama s natpisom “Počivaj u miru, mali čoveče”.

– Videla sam kada se predao, plakala sam i dozivala pomoć, molila sam se bogu da prodiše. Posmatrala sam lekara u nadi, ali to se nije dogodilo – opisala je majka sinovljevu smrt.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Bol, bespomoćnost. Zašto bi ga iko zlostavljao? Bio je bezopasan, nikada nije izlazio iz kuće bez poljupca -rekla je žena.

(Izvor:Telegraf.rs)