Kada je Australijanka Danijela di Pila došla na ideju da se bavi proizvodnjom sapuna od kozjeg mleka, nije ni slutila da će se vrlo brzo obogatiti!

Sponsored links:

Danijela je farmaceutkinja iz Melburna, koja je radeći u apoteci shvatila da mnogi njeni pacijenti sa suvom kožom boluju od ekcema i psorijaze.

– Na tržištu nije bilo prirodnog proizvoda kojeg bi iskreno mogla da preporučim ljudima sa osetljivom kožom. To mi je dalo ideju da potražim alternativna rešenja i saznala sam da kozje mleko ima lekovito dejstvo, pogoto što ima skoro istu Ph vrednost kao ljudska koža – kaže Danijela.

Kvalitet proizvoda omogućio joj je da se njen jedinstveni sapun nađe u prodavnicama najvećeg farmacetskog lanca u Australiji, što je bez dileme značilo da je Danijelina budućnost svetla.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Originalni kozji sapun se odlično prodavao, a onda sam odlučila da proširim proizvodnju. Napravili smo kupku, losion, kremu, šampon i balzam od kozjeg mleka.

Ipak, pravi bum je nastao kada je odlučila da svoje proizvode plasira preko kineskog giganta internet prodaje. Samo u jednom danu preko “Alibabe” prodato je više od 350.000 hiljada proizvoda u vrednosti većoj od milion dolara!

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– U početku to je bila samo ideja, nisam ni sanjala da će da preraste u milionski posao – rekla je Danijela, čija firma broji 12 zaposlenih, od kojih polovinu čini njena porodica.

POGLEDAJTE VIDEO:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

(Izvor: Telegraf.rs)