Opčinila je publiku ulogom Đine u kultnoj seriji

Sponsored links:

Talentovanu glumicu Jugoslavu Drašković , koju svi pamte po ulozi Đine iz serije “Srećni ljudi”, dugo nismo imali priliku da vidimo u domaćim projektima na malim ekranima.

Jugoslava Drašković više od dvadeset godina nije glumila u serijama, da bi je nedavno videli u “Igri sudbine” i “Urgentnom centru”.

– Već 25 godina igram u Pozorištancetu “Puž” i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u “Pužić” sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija “Igra sudbine”. Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme – kazala je jednom prilikom Jugoslava, koja je pre nekoliko godina doživela porodičnu tragediju kada joj je preminuo suprug Zoran Cvetanović u 61. godini.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Srećna sam. Imam dva psa, veliko dvorište, blizu mi je Košutnjak. Dok nije bilo korone sa ekipom iz “Igre sudbine” divno sam se družila. Okupljao nas je Milan Bosiljčić pa je uvek tu bilo i dobre hrane i dobre muzike – dodala je bila Draškovićeva u “Kec na jedanaest”.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ona i dalje pleni lepotom, a već dugo je plavuša. Ima odraslu ćerku Mašu, koja je, takođe, lepa.

Izvor: blic.rs