Dok je ležala u mrtvačnici okružena leševima, imala je viziju drveta. Iz stabla tog drveta, grana se pomerila prema njoj, i tada se pretvorila u meso nakon čega je začula reči: „Ako uhvatiš moju ruku, vratiću te u život“.

Sponsored links:

Muslimanka, proglašena mrtvom, ležala je u mrtvačnici u Moskvi, Rusija, cela dva dana. Odjednom, vratila se u život i skinula sa sebe bolničku odeću.

Prema njenom svedočenju, Sabina (kako se zove ova žena), kaže da je dok je ležala u mrtvačnici okružena leševima, imala viziju drveta koje raste na vrhu bunara, izveštava Assist News. Iz stabla toga drveta, grana se pomerila prema njoj. Grana se tada pretvorila u meso i Sabina je začula reči: „Ako uhvatiš moju ruku, vratiću te u život.“

Sabina je uradila kako joj je rečeno. Tada se probudila i začula glas doktora koji su tražili nestali leš – njen.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

„Živa sam. Ne brinite“, povikala je preplašenim doktorima. Medicinsko osoblje joj je ponudilo vodu, odeću i hranu, i organizovali su joj prevoz do bolnice za istraživanja u sklopu moskovskog univerziteta, gde je otputovala u središnju Aziju kako bi posetila svog sina koji je bio u zatvoru.

Preneraženo bolničko osoblje nije moglo da objasni kako je Sabina oživela nakon što je provela dva dana u komi, a nakon toga još dva dana u mrtvačnici. Kada se vratila u svoj dom negde u središnjoj Aziji, Sabina je imala još jedno veliko iznenađenje za svoju porodicu.

„Moram još negde da odem“, rekla je svojim ćerkama. Krenula je u pentekostnu crkvu i spremno objavila svoju veru u Isusa Hrista, tako napuštajući dosadašnju muslimansku veru. Ruka koja ju je podigla iz bolničke odore u mrtvačnici, i vratila je u život, neporecivo pripada Isusu. Zato ga je tako spremno prihvatila nakon što se vratila kući, kao zahvalnost za njegovu spasonosnu milost.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Nakon što je rekla svojoj deci (šestoro ćerki i sinu) kako se vratila u život, svi su se preobratili u hrišćanstvo. Prošle godine Sabina, koja sada ima 63 godine, svedočila je preobraćenju svoje 92‐godišnje majke i sestrića u hrišćanstvo. Nedugo zatim, Sabinina najstarija ćerka, koja je i ovog leta bila vrlo skeptična prema hrišćanstvu, okrenula se Isusu.