Jedan od najčuvenijih američkih generala, Dejvid Petreus, izdao je javno upozorenje da se ne šalju kopnene snage u Siriju. On je naveo da bi se na taj način američka vojska suočila sa brojnim opasnostima sa kojima ne može da se izbori.

Sponsored links:

Stvar je u tome što Rusi danas poseduju oružje kojem američka tehnologija nije dorasla i s kojim ne može da se meri na bojnom polju. Američka vojska ne može da pobedi u kopnenom sukobu sa ruskim snagama.

Rusija je nedavno otkrila nova oružja koja do sada nisu bila prikazana u javnosti. Jedan od njih je sistem Krasuha-4. On predstavlja „mobilni elektronski ratni sistem koji ometa špijunske satelite, kopnene radare i vazdušne AWACS sisteme. On takođe može trajno da ošteti elektronsku opremu i komunikacione sisteme

Zatim je tu i borbeni avion opremljen nevidljivom plazmom koju je Tesla otkrio u svojim eksperimentima. Ovo rusko superoružje je jače od svega što SAD i NATO poseduju.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

U pitanju je Sukhoi PAK FA, avion pete generacije koji je Rusija razvila kako bi mogao da se takmiči sa američkim avionima F-22 Raptor i F-35 Lightning II.

SAD više ne mogu da koriste ni svoje vazdušne snage kako bi uništile ruske kopnene snage jer su Rusi u Siriju doveli najnovije i najnaprednije PVO sisteme na svetu. Oni se zvanično nazivaju S-400, a mnogi ih zovu „čudovište“.

S-400 može da prati i da napadne maksimalno 300 meta istovremeno na visini do 60 kilometara iznad površine Zemlje. Drugim rečima, letenje blizu ovog PVO sistema je ravno samoubistvu. Ovaj sistem je mobilan a za rukovanje su potrebna samo 3 vojnika.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Amerikanci su se naročito uplašili ruske vojske kada su slučajno saznali da su Rusi razvili nuklearni torpedo koji može da zbriše čitave obalne gradove SAD stvarajući velike količine radioaktivnog zračenja i ogromne cunamije visine do 500 metara!

Neki veruju da je ova vest namerno procurila u medije kako bi Rusi upozorili Amerikance da nisu u nuklearnoj prednosti. SAD nemaju nikakav odgovor na ovo najsavremenije i najrazornije oružje.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU