Sponsored links:

Kako naša narod ume da kaže „100 ljudi, 100 ćudi“, ovo znači da mi imamo različite afinitete, želje i potrebe. I dok svaka osoba na kraju nađe svoju dušu, ipak postoje neke osobine koje nam se svima dopadaju i svima ne dopadaju.

Muškarci iz Srbije, njih 300, otkrili su od kakvih žena uvek „beže“ i mada je tu bilo nekih šaljivih komentara, bilo je i onih ozbiljnih. Evo šta su rekli:

Od devojaka koje svoj fizički izgled smatraju kao dovoljan ili glavni adut za ostvarenje uspeha na različitim poljima, ako nemaju ambicije, manire, nisu pedantne i uz to ako nemaju sposobnost, obrazovanje i želju da same zarađuju, priušte sebi šta žele i vrednuju novac. Sve ostalo se razumevanjem, dogovorom, saosećanjem i saradnjom ako se prvenstveno poklopimo, a ako problem negde postoji, da rešiti i poboljšati.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

1.Od raspuštenica koje imaju decu. A najgora situacija je kada ona ima svoje, ja svoje, i zajedničko dete. Najgora kombinacija.
2.Od mladih bežim… Samo 40+ jer su to normalne žene i kao vino su… Što su starije, slađe su.
3.Koje imaju glavobolju.
4.Od živčanih, histeričnih i od onih koje samo kinta zanima.
5.Ona koja se ne druži sa ženama nego ima samo muške frendove, čuj svi su joj frendovi.

6.One sa TaTuvirane obrve.
7.Od onih ko je nemaju vremena za sebe.
8.Od onih koje slušaju narodnjake, to mi sve govori o njima!
9.Od antivakserki!!! Od histeričnih! Od onih koje imaju dugačke nokte i ne iskaču iz štikli!
10.Od onih koje neće da rade, a razumeju se jedino u narudžbe putem Volta.

11.Od onih koje nikada ne priznaju da nisu u pravu. Od onih koje stalno traže pažnju. Od pseudo-feministkinja modernog doba. Od onih koje se stalno žale da im je dosadno. Od onih koje previše svog vremena (i obično novca) ulažu u održavanje svog izgleda.
12.Od finansijski i stambeno nezavisnih, radikalnih feministkinja i onih kojima je jezik brži od pameti.
13.Od svih, ali ako moram da dam konkretan odgovor – od ljubomornih i od onih koje su nezadovoljne sobom pa žele da mi isisaju svaku trunku pozitivne energije.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

(Izvor: Kurir/Zadovoljna)