Potrebno je biti određena vrsta osobe da biste postali doktor. Pored želje da pomognete drugima bez obzira na posledice, doktori moraju da imaju prilično jak stomak.

Sponsored links:

Muter muzej u Filadelfiji prepun je fotografija čudnih medicinskih stanja koje će naterati i najjače ljude da skrenu pogled. A kada ih budete videli, nećete spavati nedeljama.

1. Kineske aristokrate puštale su da im nokti narastu do nenormalnih dužina. Kao i praksa da se ženama vezuju noge, pokazivalo je koliko malo ove individue moraju da rade sa rukama i to je dokazivalo da su visokih socijalnih standarda.

2. Ovaj skeleton je nekada pripadao glumcu Džonu Asenu, koji je bio neverovatno visok. On je bio takozvana „nakaza“ pre nego što je svoj talenat odneo u Holivud

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

3. Ovaj 32-godišnji čovek imao je trostruku amputaciju desne ruke i obe noge kada ga je pregazio voz.

4. Ovo je samo voštani model, ali Madam Dimanš, poznata i kao Nedeljna Udovica, zaista je imala veliki rog na glavi. Rastao je 6 godina pre nego što je hirurški odstranjen.

5. Ovakva vrsta deformacije nogu je rezultat defekta na rođenju. U to vreme, pripisivali su to greški u spermi.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

6. Blanš Dumas, koja je imala 3 noge, 4 dojke i 2 va*ine, jednom je imala se*s sa Huanom Baptistom Dos Santosom, koji je imao 3 noge i 2 pe*isa.

7. Ova žena je imala bilateralnu hipertrofiju u obe dojke, što je prouzrokovalo da narastu do nenormalnih proporcija. Na kraju je morala obe da odstrani.

8. Ovaj čovek patio je od elefantiasisa. Toliko je mrzeo svoje stanje da je molio da bude amputiran, ali umesto toga na njemu je izvršena eksperimentalna operacija koja je uklonila neprijatan višak tkiva. Operacija je prvobitno bila uspešna, ali je on umro 5 meseci kasnije.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

9. Čovek na slici patio je od genetskog poremećaja u kom tumori rastu iz njegovih nerava.

10. Ova beba patila je od kiklopije, retkog defekta u kom telu ne uspeva da razvije oba oka već samo jedno pa liči na mitske Kiklope. Bebe koje su rođene sa ovim, obično žive samo nekoliko sati.